Videók

  "A laboratóriumokban végzett munka különleges, hiszen míg más szolgáltatások eredményének minősége általunk megítélhető, érzékszerveinkkel ellenőrizhető, addig a laboratóriumi eredmények jóságát nem áll módunkban ellenőrizni. Hinnünk kell abban, hogy a laboratórium személyzete megbízhatóan, a szakma szabályait mindenkor szem előtt tartva végzi munkáját. A felelősség hatalmas."

  Az alábbi idézet Dr. Gyetvai Bélától, a Phylaxia Labor Kft. cégvezetőjétől származik.

  Úgy döntöttünk, itt az ideje annak, hogy ne csak beszéljünk róla, de meg is mutassuk, mi is történik laborunkban a zárt ajtók mögött. Rövid videóinkban Bereczné dr. Scheily Éva, laboratórium vezető narrálásával tekinthetnek be az egyes vizsgálatok folyamataiba.

  Labor mint a gyakorló állatorvos segítője a mindennapi munkában

  Szerológiai vizsgálatok a Phylaxia Labornál

  Parazitológiai vizsgálatok a Phylaxia Labornál

  Élelmiszer mikrobiológiai vizsgálatok a Phylaxia Labornál

  Rólunk

  A Phylaxia Labor Kft. 2019-ben alakult. A munkatársak többsége klinikai és mikrobiológus szakállatorvos, illetve biológus, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek élelmiszerek, takarmányok, vizek, klinikai minták mikrobiológiai és szerológiai vizsgálatában, illetve állategészségügyi tanácsadásban. Laboratóriumunk korszerűen felszerelt és könnyen megközelíthető. Munkatársaink közvetlen elérhetőséggel állnak tisztlelt ügyfeleink szolgálatára.

  Elérhetőségeink

  8200 Veszprém, Mártírok útja 11/A.

  Telefon: +36 30 990 7140
  E-mail: labor@phylaxialabor.hu