Letöltések
Vizsgálati megrendelő dokumentum
Környezethigiéniai vizsgálatok
Akkreditált vizsgálatok
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták
|
Anaerob szulfitredukáló baktériumok, Telepszámlálás
|
MSZ ISO 15213:2006
|
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták
|
Bacillus cereus, Telepszámlálás
|
MSZ EN ISO 7932:2005
|
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták
|
Campylobacter spp., Kimutatás
|
MSZ EN ISO 10272-1:2017
|
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták
|
Campylobacter spp., Telepszámlálás
|
MSZ EN ISO 10272-2:2017
|
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Clostridium perfringens, Telepszámlálás |
MSZ EN ISO 7937:2005 |
Élelmiszerek 0,95-nél nagyobb vízaktivitású termékekben |
Élesztőgomba, Telepszámlálás |
MSZ ISO 21527-1:2013 |
Élelmiszerek 0,95-nél nagyobb vízaktivitású termékekben |
Penészgomba, Telepszámlálás |
MSZ ISO 21527-1:2013 |
Élelmiszerek legfeljebb 0,95 vízaktivitású termékekben |
Élesztőgomba, Telepszámlálás |
MSZ ISO 21527-2:2013 |
Élelmiszerek legfeljebb 0,95 vízaktivitású termékekben |
Penészgomba, Telepszámlálás |
MSZ ISO 21527-2:2013 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Élesztőgomba, Telepszámlálás |
MSZ ISO 7954:1999 (visszavont szabvány) |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Penészgomba, Telepszámlálás |
MSZ ISO 7954:1999 (visszavont szabvány) |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Enterobaktérium, Telepszámlálás |
MSZ EN ISO 21528-2:2017 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Escherichia coli, Telepszámlálás |
MSZ ISO 16649-2:2005 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Koaguláz pozitív staphylococcus, Telepszámlálás |
MSZ EN ISO 6888-1:2008 (visszavont szabvány) |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Coliform, Telepszámlálás |
ISO 4832:2006 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Listeria monocytogenes, Kimutatás |
MSZ EN ISO 11290-1:2017 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Listeria monocytogenes, Telepszámlálás |
MSZ EN ISO 11290-2:2017 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Mikroorganizmusok száma, Telepszámlálás |
MSZ EN ISO 4833-1:2014 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Salmonella spp., Kimutatás |
MSZ EN ISO 6579-1:2017 |
Házisertés izommintái és hústermékei |
Trichinella, Emésztéses vizsgálat |
Bizottság (EU) 2015/1375 v.r. I. mell. I. fejezet |
Házisertéstől eltérő állatok izommintái és hústermékei |
Trichinella, Emésztéses vizsgálat |
Bizottság (EU) 2015/1375 v.r. III. mell. |
Húsok és húsalapú élelmiszerek, higiéniai minták |
Enterococcus, Telepszámlálás |
MSZ 3640-13:1976 2.3. szakasz |
Húsok és húsalapú élelmiszerek, higiéniai minták |
Mezofil szulfitredukáló clostridiumok, MPN |
MSZ 3640-16:1978 |
Salmonella törzsek |
Salmonella Enteritidis, tárgylemez-agglutináció |
MSZ CEN ISO/TR 6579-3:2014 |
Salmonella törzsek |
Salmonella Typhimurium tárgylemez-agglutináció |
MSZ CEN ISO/TR 6579-3:2014 |
Nem akkreditált vizsgálatok
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Enterobaktérium, MPN |
MSZ EN ISO 21528-1:2017 Annex A |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Enterobaktérium, Kimutatás |
MSZ EN ISO 21528-1:2017 9. fejezet |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Escherichia coli, MPN |
ISO 7251: 2005 9.2. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Escherichia coli, Kimutatás |
ISO 7251: 2005 9.1. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Koaguláz pozitív staphylococcus, MPN |
MSZ EN ISO 6888-3:2007 9.2. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Koaguláz pozitív staphylococcus, Kimutatás |
MSZ EN ISO 6888-3:2007 9.1. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Coliform, MPN |
ISO 4831:2006 9.2. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Coliform, Kimutatás |
ISO 4831:2006 9.1. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Tejsavbaktériumok, Telepszámlálás |
MSZ ISO 15214:2005 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták |
Mikroorganizmusok száma, Telepszámlálás |
MSZ EN ISO 4833-2:2014 |
Húsok és húsalapú élelmiszerek, higiéniai minták |
Clostridium perfringens, MPN |
MSZ 3640-11:1983 (visszavont szabvány) |
Húsok és húsalapú élelmiszerek, higiéniai minták |
Enterococcus, MPN |
MSZ 3640-13:1976 2.1. szakasz |
Húsok és húsalapú élelmiszerek |
Pseudomonas spp., Telepszámlálás |
MSZ EN ISO 13720:2011 |
Nyers tej |
Antibakteriális gátlás, Diffúziós módszer |
MÉ 3-2-1/2004 III. melléklet 5. fejezet |
Teljes konzerv |
Konzerv tartóssági próba, Tárolás |
MSZ 3641:1976 |