Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták
|
Anaerob szulfitredukáló baktériumok, Telepszámlálás
|
MSZ ISO 15213:2006
|
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták
|
Bacillus cereus, Telepszámlálás
|
MSZ EN ISO 7932:2005
|
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták
|
Campylobacter spp., Kimutatás
|
MSZ EN ISO 10272-1:2017
|
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták
|
Campylobacter spp., Telepszámlálás
|
MSZ EN ISO 10272-2:2017
|
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Clostridium perfringens, Telepszámlálás | MSZ EN ISO 7937:2005 |
Élelmiszerek 0,95-nél nagyobb vízaktivitású termékekben | Élesztőgomba, Telepszámlálás | MSZ ISO 21527-1:2013 |
Élelmiszerek 0,95-nél nagyobb vízaktivitású termékekben | Penészgomba, Telepszámlálás | MSZ ISO 21527-1:2013 |
Élelmiszerek legfeljebb 0,95 vízaktivitású termékekben | Élesztőgomba, Telepszámlálás | MSZ ISO 21527-2:2013 |
Élelmiszerek legfeljebb 0,95 vízaktivitású termékekben | Penészgomba, Telepszámlálás | MSZ ISO 21527-2:2013 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Élesztőgomba, Telepszámlálás | MSZ ISO 7954:1999 (visszavont szabvány) |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Penészgomba, Telepszámlálás | MSZ ISO 7954:1999 (visszavont szabvány) |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Enterobaktérium, Telepszámlálás | MSZ EN ISO 21528-2:2017 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Escherichia coli, Telepszámlálás | MSZ ISO 16649-2:2005 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Koaguláz pozitív staphylococcus, Telepszámlálás | MSZ EN ISO 6888-1:2008 (visszavont szabvány) |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Coliform, Telepszámlálás | ISO 4832:2006 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Listeria monocytogenes, Kimutatás | MSZ EN ISO 11290-1:2017 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Listeria monocytogenes, Telepszámlálás | MSZ EN ISO 11290-2:2017 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Mikroorganizmusok száma, Telepszámlálás | MSZ EN ISO 4833-1:2014 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Salmonella spp., Kimutatás | MSZ EN ISO 6579-1:2017 |
Házisertés izommintái és hústermékei | Trichinella, Emésztéses vizsgálat | Bizottság (EU) 2015/1375 v.r. I. mell. I. fejezet |
Házisertéstől eltérő állatok izommintái és hústermékei | Trichinella, Emésztéses vizsgálat | Bizottság (EU) 2015/1375 v.r. III. mell. |
Húsok és húsalapú élelmiszerek, higiéniai minták | Enterococcus, Telepszámlálás | MSZ 3640-13:1976 2.3. szakasz |
Húsok és húsalapú élelmiszerek, higiéniai minták | Mezofil szulfitredukáló clostridiumok, MPN | MSZ 3640-16:1978 |
Salmonella törzsek | Salmonella Enteritidis, tárgylemez-agglutináció | MSZ CEN ISO/TR 6579-3:2014 |
Salmonella törzsek | Salmonella Typhimurium tárgylemez-agglutináció | MSZ CEN ISO/TR 6579-3:2014 |
Nem akkreditált vizsgálatok
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Enterobaktérium,
MPN |
MSZ EN ISO 21528-1:2017 Annex A |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Enterobaktérium,
Kimutatás |
MSZ EN ISO 21528-1:2017 9. fejezet |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Escherichia coli,
MPN |
ISO 7251: 2005 9.2. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Escherichia coli,
Kimutatás |
ISO 7251: 2005 9.1. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Koaguláz pozitív staphylococcus, MPN | MSZ EN ISO 6888-3:2007 9.2. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Koaguláz pozitív staphylococcus, Kimutatás | MSZ EN ISO 6888-3:2007 9.1. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Coliform,
MPN |
ISO 4831:2006 9.2. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Coliform,
Kimutatás |
ISO 4831:2006 9.1. szakasz |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Tejsavbaktériumok, Telepszámlálás | MSZ ISO 15214:2005 |
Élelmiszerek, takarmányok, higiéniai minták | Mikroorganizmusok száma, Telepszámlálás | MSZ EN ISO 4833-2:2014 |
Húsok és húsalapú élelmiszerek, higiéniai minták | Clostridium perfringens,
MPN |
MSZ 3640-11:1983 (visszavont szabvány) |
Húsok és húsalapú élelmiszerek, higiéniai minták | Enterococcus,
MPN |
MSZ 3640-13:1976 2.1. szakasz |
Húsok és húsalapú élelmiszerek | Pseudomonas spp., Telepszámlálás | MSZ EN ISO 13720:2011 |
Nyers tej | Antibakteriális gátlás,
Diffúziós módszer |
MÉ 3-2-1/2004 III. melléklet 5. fejezet |
Teljes konzerv | Konzerv tartóssági próba,
Tárolás |
MSZ 3641:1976 |